töredékek

töredékek mint egy süti darabjai amit az élet nevű dobozból vettem ki

Friss topikok

  • valaki&senki: Itt az idő menni kell :( menteni! menteni! ki tudja miért? az idö sürget. később még jól jöhet. ki... (2011.01.30. 10:59) mindennek a vége..
  • fiva: Kedves Szilvia! Még nem írtam, de most kénytelen vagyok. Megnéztem a képeid és nagyon magával rag... (2009.11.22. 19:08) a kisiklott vonat esete....
  • Óperenciás: szervusz szilvia...és jó reggelt... jó, hogy akkor is tudsz írni amikor jól érzed magad...sokat j... (2009.10.10. 15:28) álom és valóság
  • Óperenciás: ...mindig furcsa érzésem volt a jó dolgokkal, érzelmekkel kapcsolatban...nem tudtam miért nem tudo... (2009.10.08. 10:24) az alkotásról..a vágyról..a másról..a fájdalomról..
  • Óperenciás: Valamit megtapasztalni egyben burokban való tartózkodást is igényel...egyébként csak rajtunk múlik... (2009.10.02. 17:07)

Linkblog

HTML

2009.09.27. 10:53 | aszilvia | 2 komment

néha úgy érzem burokban élek..nem is..egy üvegbúrában..

valamelyik nap ültem a sétányon a padon..beszélgettem..és egyszercsak körbenéztem és ráeszméltem hogy ez a világ épp olyan mint azok az hógömbök..amerre csak nézek érezni hogy gömbölyű..érezni hogy fogy el a világ jobbra balra fel és le..mindenfelé vannak határok..és csak ülök a közepén egy padon..és hiába hiszem azt hogy legalább a gondolataim szabadok..még ez sem igaz..

határokkal és korlátokkal veszem magam körül..ahogy mindenki..mert nem merem elhinni hogy van a falon túl is világ

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aszilvia.blog.hu/api/trackback/id/tr341410128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csendlör Bing 2009.09.27. 20:45:22

És néha megrázzák azt az üveggömböt és jól összekuszálnak mindent? De legalább olyankor havazik és az szép. :-)

Óperenciás 2009.10.02. 17:07:29

Valamit megtapasztalni egyben burokban való tartózkodást is igényel...egyébként csak rajtunk múlik, hogy falakat emelünk-e magunk köré...különben nincsenek ott...nem léteznek...csak akarjuk, sőt önsanyargató módon szeretjük látni őket...könyebb így a kudarcokat megmagyarázni, a világra hárítani minden felelősséget...az Univerzumban nincsenek falak...csak merni kell szabadon engedni a gondolatainkat és nem az egyébként sem létező korlátokra gondolni...nem vagyunk egyedül...csak merjünk körülnézni és lássuk meg a csodákat végre amik bennünk vannak és körülvesznek bennünket...

"- Nálatok – mondta a kis herceg – az emberek egyetlen kertben ötezer rózsát nevelnek. Mégse találják meg, amit keresnek.
- Nem találják meg – mondtam.
- Pedig egyetlen rózsában vagy egy korty vízben megtalálhatnák…
- Minden bizonnyal – feleltem.
- Csakhogy a szem vak – tette hozzá a kis herceg. – A szívünkkel kell keresni.
(Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg)"