töredékek

töredékek mint egy süti darabjai amit az élet nevű dobozból vettem ki

Friss topikok

  • valaki&senki: Itt az idő menni kell :( menteni! menteni! ki tudja miért? az idö sürget. később még jól jöhet. ki... (2011.01.30. 10:59) mindennek a vége..
  • fiva: Kedves Szilvia! Még nem írtam, de most kénytelen vagyok. Megnéztem a képeid és nagyon magával rag... (2009.11.22. 19:08) a kisiklott vonat esete....
  • Óperenciás: szervusz szilvia...és jó reggelt... jó, hogy akkor is tudsz írni amikor jól érzed magad...sokat j... (2009.10.10. 15:28) álom és valóság
  • Óperenciás: ...mindig furcsa érzésem volt a jó dolgokkal, érzelmekkel kapcsolatban...nem tudtam miért nem tudo... (2009.10.08. 10:24) az alkotásról..a vágyról..a másról..a fájdalomról..
  • Óperenciás: Valamit megtapasztalni egyben burokban való tartózkodást is igényel...egyébként csak rajtunk múlik... (2009.10.02. 17:07)

Linkblog

HTML

amiért érdemes..vagy nem..

2008.10.17. 11:46 | aszilvia | Szólj hozzá!

aranyban fürdő szürke nap..álomfoszlányok kergetik egymást mélyen a felszín alatt..

képek melyek oly valóságosnak tűnnek..felfalt könyvek..elfeledett érzések..kényszerített gondolatnélküliség..lebegés a tudat küszöbén..emlékek közt sodródva..

fel felvillannak..hogy elmém el ne tunyulhasson..folyamatos edzés.. fontos..bár nem nélkülözhetetlen..egyik a másik után..kapcsolatnélküliség..kell az összeköttetés? vagy jobb is ha úgy jönnek mint árral a szemét..válogatlanul..sodródva..egymásra tolulva..maga mögött csak roncsokat hagyva..

érzéshullámok törnek fel belőlem..bennem..ha tudnám meglovagolnám őket..majd csak hagynám hogy a kisimult víztükör partravigyen..hónom alá fognám deszkám..vagy csak kiterülnék..élvezve a nap melegét..a fényét ami bearanyozza lelkem..

egy mosoly a szám sarkában..egy emlékkép..egy hangulat..egy már már elfeledett pillanat..pedig nincs egy órája..mégis lassan az enyészet rabja lesz..

emlékek melyek oly rövidek..elillannak egy perc alatt..semmivé válnak..mintha nem is lettek volna..

frissités..

ha volna rajtam gomb mely ilyen funkciót lát el..talán könnyebb lenne a keresés..

s bár így is olyanok vagyunk mint a gépek..lélegzünk..érzünk..ha akarjuk ha nem..fájunk..látunk..hallunk..jövünk megyünk..céllal céltalanul..bekapcsolunk kikapcsolunk..lemerülünk..feltöltődünk..

pont mint..éppen úgy..

egy új nap reményében..egy szebb holnapért..egy pillanatért..

amiért érdemes..vagy nem..

A bejegyzés trackback címe:

https://aszilvia.blog.hu/api/trackback/id/tr100718481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása